PERMANENT GESLOTEN

U kunt vooraf een bestelling plaatsen. Benoem de gewenste dag en tijdstip van bezorging in het opmerkingen vakje bij het bestellen, deze ziet u pas net voor u gaat betalen.

 

Wij doen ons best de gewenste tijd na te streven.

Onze Openingstijden

Maandag : GESLOTEN

Dinsdag: GESLOTEN

Woensdag t/m Zondag

16:00u - 19:00u

Afhalen mogelijk

Indien u de bestelling liever wilt ophalen dan kunt u tijdens het plaatsen van de bestelling kiezen voor 'afhalen'. Wel vragen we u te bellen naar +31645115785 i.p.v. aan te bellen bij het pand. Dit omdat wij het pand delen met andere en wij hen niet tot last willen zijn. 
Zo kunnen we telefonisch even bespreken waar we de bestelling aan u kunnen geven. 


Broodjes bestellen

Onze Broodjesboxen

Verjaardag vieren of een vergadering? Maak er een feestje van met onze Bella's broodjesbox en/of mini poké's!

Perfect voor een leuke lunch met een gezelschap van tussen de 10 en 30 personen. Wij maken een leuke mix van de broodjes uit ons menu en serveren deze in halve broodjes. We rekenen daarbij op twee halve broodjes per persoon. 

Perfect voor een leuke lunch met een gezelschap vanaf 40 personen. Wij maken een leuke mix van de broodjes uit ons menu en serveren deze in halve broodjes. We rekenen daarbij op twee halve broodjes per persoon. 

Ideaal voor een borrel, verjaardag of andere bijeenkomst thuis of op het werk! Voor €4,95 per persoon maken we een mooie mix van kleine poké bowls uit ons assortiment. Dat ziet er fantastisch uit en smaakt heerlijk!

Onze Bella's Dolce

Koude dranken